OPEN CALL - WEST BEACH (FILM) FESTIVAL

Pink Nieuw West gaat woensdag 21 september hosten op het West Beach (Film) Festival. Het lijkt misschien nog wat vroeg voor deze aankondiging maar we zijn voor die middag en avond op zoek naar creatieve invullingen. Dit kan van alles zijn

Lees meer
DINSDAG 17 MEI IDAHOT

Het is inmiddels 3 jaar geleden dat we voor het laatst bij elkaar kwamen om deze dag de regenboogvlag te hijsen. Deze keer hijsen we de vlag in Casa Sofia, in het voormalig Slotervaarziekenhuis. Vanaf 9.00 uur zijn jullie allemaal welkom.

Lees meer
Een steuntje in de rug voor een Pink buur in Nieuw-West!

We hopen dat het goed met je gaat in deze onzekere tijd. We wensen je ook de komende tijd sterkte , hopen dat deze situatie niet al te lang zal duren en hopen je snel weer te kunnen ontmoeten. Mocht je ondersteuning nodig hebben, laat het ons weten!

Lees meer
Pink Nieuw-West Kerstbrunch

Op zondag 22 december zijn jullie allemaal van harte welkom voor de kerstbrunch in het Student Hotel aan de Jan van Galenstraat. Naast een lekkere lunch, is er dit jaar ook een optreden van de Pink Diamonds met sfeervolle kerstliedjes!

Lees meer
Gezond leven als LHBTI-er in Nieuw-West

Hoe krijgen we meer aandacht voor LHBTI-specifieke gezondheidszorg in Nieuw-West? Hoe zit het nu precies met de verstrekking van Prepnu? En waarom is er zo weinig aandacht voor specifieke gezondheidsproblemen van lesbische vrouwen?

Lees meer