Een steuntje in de rug voor een Pink buur in Nieuw-West!

We hopen dat het goed met je gaat in deze onzekere tijd. We wensen je ook de komende tijd sterkte , hopen dat deze situatie niet al te lang zal duren en hopen je snel weer te kunnen ontmoeten. Mocht je ondersteuning nodig hebben, laat het ons weten!

Lees meer
Pink Nieuw-West Kerstbrunch

Op zondag 22 december zijn jullie allemaal van harte welkom voor de kerstbrunch in het Student Hotel aan de Jan van Galenstraat. Naast een lekkere lunch, is er dit jaar ook een optreden van de Pink Diamonds met sfeervolle kerstliedjes!

Lees meer
Gezond leven als LHBTI-er in Nieuw-West

Hoe krijgen we meer aandacht voor LHBTI-specifieke gezondheidszorg in Nieuw-West? Hoe zit het nu precies met de verstrekking van Prepnu? En waarom is er zo weinig aandacht voor specifieke gezondheidsproblemen van lesbische vrouwen?

Lees meer
Ik ben er geen, ik ken er geen

Donderdag 19 september vindt de eerste van de serie All Inclusive Filmavonden plaats in Casa Sofia op de Ottho Heldringstraat 3 (Staalmanpleinbuurt): "Ik ben er geen, ik ken er geen".

Lees meer
PRIDE Boat, Walk & Park met Pink Nieuw-West

Zaterdag 27 juli vindt weer de jaarlijkse boottocht plaats naar de Pride Walk. We verzamelen om 9 uur voor het ontbijt en varen daarna naar het Homo-monument waar we aansluiten bij de Pride Walk naar het Vondelpark.

Lees meer