Een steuntje in de rug voor een Pink buur in Nieuw-West!

We hopen dat het goed met je gaat in deze onzekere tijd. We wensen je ook de komende tijd sterkte , hopen dat deze situatie niet al te lang zal duren en hopen je snel weer te kunnen ontmoeten.  
 
Activiteiten
Als bestuur van Pink Nieuw-West  willen we je laten weten dat we in ieder geval tot eind juni al onze activiteiten annuleren. Zo gauw we weten wanneer we weer kunnen samenkomen als regenbooggemeenschap Pink Nieuw-West, dan laten we je dat weten. We volgen hierbij de adviezen van het RIVM en de overheid op.
 
Een steuntje in de rug voor een Pink buur!
Nu kan het natuurlijk zijn dat in deze tijd van onzekerheid en beperkingen er leden zijn van onze regenbooggemeenschap die behoefte hebben aan wat extra ondersteuning of aandacht. Tegelijkertijd zien we ook overal om ons heen mensen die aangeven juist nu klaar te staan voor een ander om een helpende hand of een luisterend oor te bieden of op een andere manier er voor een ander te willen zijn.
 
Wil jij als lid/ vriend van de regenbooggemeenschap van Pink Nieuw-West iets betekenen voor je Pink-buur, of heb je zelf behoefte aan wat extra ondersteuning of aandacht van een Pink-buur/ vriend, laat het ons weten.
 
Als bestuur van Pink Nieuw-West willen we kijken hoe wel als soort van ‘matchmaker’ vraag en aanbod binnen onze gemeenschap bij elkaar kunnen brengen. Vanwege de beperkingen die ons zijn opgelegd om besmetting met het corona virus te voorkomen kan het alleen gaan om ondersteuning waarbij geen direct fysiek contact nodig is. (Maar bijvoorbeeld boodschappen doen voor een ander kan natuurlijk wel of samen wandelen op 1,5 meter afstand)
 
Dus, heb je een specifieke vraag om ondersteuning of ben je beschikbaar om juist wat ondersteuning aan een Pink buur te bieden, laat het ons weten door onderstaande vragen te beatwoorden en naar ons terug te mailen.
 
Wij gaan dan proberen een match te maken tussen vraag en aanbod.
  

Mijn naam is:

Mijn telefoonnummer is:

Mijn mailadres is:

Ik ben woonachtig in de volgende wijk/buurt:

Ik ben bereid voor een Pink-buur iets te doen: (beschrijf in het kort wat je mogelijk zou willen doen en wanneer je evt beschikbaar bent)

 

Ik heb zelf behoefte aan wat extra ondersteuning : (beschrijf in het kort wat voor ondersteuning je zou willen ontvangen)

 

 
Stuur deze informatie per mail terug naar ons op pinknieuwwestbestuur@gmail.com en we kijken of we vraag en aanbod aan elkaar kunnen koppelen.
 

 
 Blijf veilig binnen, volg de adviezen en hopelijk zien we jullie snel weer!