Op zondag 2 juni om 19.00 uur wordt de film Moonlight (2016) vertoond door Oxville Cinema in theater de Meervaart in Nieuw West. Na de vertoning van de film kun je nog napraten met andere bezoekers en krijg je door Pink Nieuw West een drankje aangeboden in de Meervaart.
Vrijkaartje winnen: https://mailchi.mp/f145e4268091/moonlight-meervaart-oxville

De film Moonlight gaat over drie fases uit het leven van Chiron, een homoseksuele zwarte jongen die opgroeit in één van de ruigste buurten van Miami. We zien hem als kind, tiener en volwassene worstelen met zijn geaardheid, zijn mannelijkheid en zijn drugsverslaafde moeder. Enig rolmodel in zijn jonge leven is de man die zich uiteindelijk over hem ontfermt: drugsdealer Juan. Aangrijpend en prachtig gefilmd portret, waarin regisseur/scenarist Jenkins ons niet alleen laat kennismaken met een zeldzaam complex personage, maar ook met een wereld die we zelden tot nooit in de bioscoop zien. De film duurt 110 minuten en heeft in 2016 drie Oscars gewonnen.

Alvast een voorproefje bekijken? Hier is de trailer met Nederlandse ondertitels: https://www.youtube.com/watch?v=acC51mTB1eA