Jezelf zijn in Nieuw West!

IDAHOT filmavond

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

IDAHOT filmavond

17 mei, 2023 @ 7:30 pm - 11:59 pm

Op woensdagavond 17 mei is het IDAHOT, de internationale dag tegen homofobie, bifobie, interseksefobie en transfobie is een dag waarop organisaties internationaal aandacht vragen voor het verschijnsel haat op grond van seksuele oriëntatie, genderidentiteit, expressie en sekse kenmerken. De dag is ook wel bekend onder de Engelse afkorting IDAHO of IDAHOT (International Day Against HOmophobia and Transphobia), IDAHOTB of IDAHOBIT (International Day Against HOmophobia, BIphobia and Transphobia). Om inclusief te zijn en de veelkleurigheid van de samenleving in seksuele oriëntaties en gender identiteit en expressie te benadrukken, staat 17 mei voor ‘een wereldwijde viering van seksuele en gender diversiteit’.
Filmavond in Cinema de Vlugt
‘A perfectly normal family’

Pink Nieuw-West organiseert daarom op 17 mei in samenwerking met Cinema de Vlugt een filmavond met de film ‘A perfectly normal family’.
Het doodnormale gezin uit de titel (papa, mama, twee dochters) komt eind jaren negentig van de vorige eeuw volledig op z’n kop te staan wanneer papa aankondigt dat hij zich altijd vrouw heeft gevoeld. Vooral de elfjarige Emma (een fenomenale rol van nieuwkomer Toft Loholt) heeft het daar erg moeilijk mee. Reymann, die ook het scenario schreef en zich daarbij deels baseerde op haar eigen ervaringen, treft steeds de juiste toon in deze dan weer grappige, dan weer wrange, maar altijd levensechte familiegeschiedenis.

Meld je nu aan!
Wat: Filmavond met korte introductie en een drankje na afloop.

Wanneer: woensdagavond 17 mei 2023 van 21.00 tot  ±23.00uur

Waar: Cinema de Vlugt; Burgemeester de Vlugtlaan 125

Aanmelden:  Aanmeldformulier

Kosten:  Als je je aanmeldt via bovenstaand aanmeldformulier, betaald Pink Nieuw-West je kaartje en een drankje!

Met vriendelijke groeten,
bestuur van PNW: Walter, Nessie en Deborah

Gegevens

Datum:
17 mei, 2023
Tijd:
7:30 pm - 11:59 pm
Activiteit Categorie:

Organisator

Pink Nieuw-West