Jezelf zijn in Nieuw West!

IDAHOT

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

IDAHOT

17 mei, 2022 @ 8:30 pm - 8:59 pm

Dinsdag 17 mei is het weer IDAHO(BL*I)T, de Internationale Dag tegen Homo-, Lesbo-, Bi-, Trans- en Interseksefobie. Wereldwijd wordt er op of rond die datum aandacht gevraagd voor de sociale onwenselijkheid van discriminatie en geweld op grond van seksuele oriëntatie, gender identiteit, expressie of geslachtskenmerken. Op deze dag vieren we seksuele-, gender- en seksediversiteit. Het internationale thema dit jaar is “Our bodies, our lives, our rights” .Vlag hijsen in Casa Sofia

Het is inmiddels alweer drie jaar geleden dat we voor het laatst bij elkaar kwamen om deze dag de regenboogvlag te hijsen. Gelukkig mag het dit jaar weer. Deze keer hijsen we de vlag alleen niet op het stadsdeelkantoor, vanwege een verbouwing. Maar we hijsen de vlag in Casa Sofia, in het voormalig Slotervaarziekenhuis, dat op dit moment wordt verbouwd tot gezondheidscentrum en sociaal trefpunt voor Slotervaart en omstreken.

Vanaf 9.00 uur zijn jullie allemaal welkom in:

Casa Sofia
Louwesweg 6
(voormalig Slotervaartziekenhuis)

Rond 9.30 zullen we de vlag hijsen met een kleine ceremonie. Mocht je zelf een bijdrage willen leveren aan de ceremonie met een gedicht of lied, laat het ons weten! Koffie en lekkers staan na afloop voor jullie klaar.

Gegevens

Datum:
17 mei, 2022
Tijd:
8:30 pm - 8:59 pm
Activiteit Categorie:

Organisator

Pink Nieuw-West

Locatie

Casa Sofia
Louwesweg 6G
Amsterdam, 1066EC Netherlands
+ Google Maps