Jezelf zijn in Nieuw West!

LHBTIQ+ informatiemarkt & fashion show tijdens IDAHOT 2022

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

LHBTIQ+ informatiemarkt & fashion show tijdens IDAHOT 2022

17 mei, 2022 @ 7:30 pm - 7:31 pm

Op dinsdag, 17 mei 2022 vindt er een informatiemarkt & fashion show plaats op azc Amsterdam WL. Omwonende, bewoners van verschillende azc’s en contactpersonen LHBTIQ+ van het COA zijn uitgenodigd om diversiteit, inclusiviteit en IDAHOT 2022 te vieren.

Om 14.00 uur wordt de middag ingeluid door de bestuurder van het COA, Joeri Kapteijns, waarna de informatiemarkt spetterend wordt geopend met een fashion show. Het is de Internationale Dag tegen Homo-, Bi- en Transfobie en geïnteresseerden zijn hartelijk welkom om zich te laten informeren over LHBTIQ+ en de diversiteit die dit met zich meebrengt te vieren.

Verschillende organisaties, die zich hard maken voor de LHBTIQ+ gemeenschap, zullen een informatiestand inrichten en/of een lezing geven. Choices support center, GGD Amsterdam, COC Cocktail Amsterdam, SOAAIDS Amsterdam, Stichting Secret Garden, Trans United Europe, Stichting Love Planet, UNHCR, De Regenboog Groep, Veilige Haven en LGBT asylum support van Sandro Kortekaas zullen hierbij aanwezig zijn. De middag wordt verder ondersteund door Eigenwijks, VoorUit en het eigen Pink Nieuw West. Ook hopen we dat Roze in Blauw op deze dag welkom te heten.

U kunt ook bij een ronde tafelgesprek aansluiten van Joeri Kapteijns. Een bijzoner moment om met COA over LHBTIQ+ in gesprek te gaan. Dit kan alleen op inschrijving op de middag zelf in verband met een beperkt aantal beschikbare plaatsen.

Gedurende de middag zullen er meerdere fashion shows te zien zijn met design en modellen die diversiteit ademen en uitdragen.

azc Amsterdam WL hoopt op een fabuleuze middag waar iedereen zichzelf mag en kán zijn tijdens IDAHOT 2022.

Door: Barry Kossen-Merse

Gegevens

Datum:
17 mei, 2022
Tijd:
7:30 pm - 7:31 pm
Activiteit Categorie:

Organisator

Pink Nieuw-West